Om oss

TreVi har som mål og være gode på våre tjenester/produkter og i samarbeid med våre kunder finne løsninger til det beste for dem.
Vi ønsker i tillegg å kunne ha økt fokus på å kunne tilby andre tjenester som kundene våre kan være tjent med; finansieringsplaner, budsjetter o.a. Dette blir da etter avtale med våre kunder.
Vi skal ihvertfall gjøre vårt for at dere som kunder skal være fornøyd med det produktet vi leverer og at dere ser nytten av dette utover at det er en tall- oppstilling.

Regnskapskontoret Hedemarken Regnskap AS har i dag 27 ansatte, herav 14 autoriserte regnskapsførere, fordelt på avdelingene i Hamar og Stange.

Hedemarken Regnskap betjener kunder fortrinnsvis i Løten, Hamar/Vang og Stange, og kundesegmentet vil være kunder innen SMB-markedet (SMB = Små- og mellomstore bedrifter) og for alle selskapsformer.
Med lange tradisjoner innen landbruksregnskap vil Hedemarken Regnskap AS fortsatt tilby mange tjenester innen landbruksregnskap og tilhørende rådgivning.
Foruten vanlig regnskapsføring tilbyr kontoret et bredt spekter av tjenester innen lønn, fakturering, skatte- og avgiftssaker, selskapsdannelse, konsulentbistand etc. Med moderne teknologi tilbyr kontoret fleksible løsninger tilpasset den enkelte bedrift med tanke på regnskap- og økonomistyring. Selskapet er tilknyttet Vekstra-kjeden som teller mer enn 25 kontorer på landsbasis.

Regnskapskontoret er lokalisert med avdelingskontorer i Hamar og Stange.
I Hamar er vi lokalisert både i Hamar sentrum samt i «landbrukssenteret» på Blæstad – 8 km fra Hamar sentrum langs fylkesveg 25 i retning Elverum.

Adresser:
Stange: Skolegata 17, 2335 Stange
Blæstad: Høyvangvegen 40, 2322 Ridabu
Hamar: Grønnegata 11, 2317 Hamar