Lever årsoppgjørslistene innen fristen 15. Januar og vær med i trekningen av 5 gavekort!

Lever årsoppgjørslistene innen fristen 15. Januar og vær med i trekningen av 5 gavekort!

spaGavekortet inkluderer en reise fra Oslo til Frederikshavn tur/retur på skipet Stena Saga. Dere vil få 1 overnatting på skipet, med egen lugar og baderom samt inngang til spa og wellness-avdeling, Nordic Spa.

Gavekortet inkluderer fri adgang i 2 timer for 2 personer til Pure Nordic Spa med egen badekåpe og håndkle. Nordic Spa ble kåret til Norges beste spa i 2012 av reiseguiden.no. Skipet kan også tilby casino, live musikk, kino, lekeland, restauranter, barer og taxfree. Du kan også oppgradere reisen for et pristillegg hvis du ønsker det. Liste over tillegg finner du på stenaline.dk. Gavekortene gjelder helt frem til 31.12.2017.

Standard avreisedager er tirsdag, onsdag, torsdag og søndag. På søndager har dere 11 timer i Frederikshavn. Avgang fra Oslo er kl. 19. Ankomst i Frederikshavn er kl. 07.00 neste dag. I Frederikshavn vil det så være 1 times pause, hvor det ikke vil være mulighet for å forlate skipet. Avgang fra Frederikshavn er 08.00 og ankomst til Oslo er 18.00. Det er også mulig å reise fredag og lørdag mot et tillegg på 100 kr.

Vinnere blir kontaktet 31.01.2016 og det blir bekjentgjort på våre hjemmesider: www.hedemarkenregnskap.no