Nyttig kurs for unge bønder

Den 7. og 8. mars arrangeres et «Unge Bønder-kurs» i regi av Bondelaget. Stedet er Rica Elgstua Hotell i Elverum. Arrangøren samarbeider tett med Regnskapsførerne Vekstra om opplegget. Programmet er variert og prisen er meget hyggelig: Ned mot kr 400,- for helpensjon i dobbeltrom (gjelder medlem i Bondelaget).

Påmeldingsfristen er 14. februar. Vær tidlig ute, her kan det bli trangt om plassen!

Prisliste for kurset, med sterkt sponsede priser:

  • Helpensjon dobbeltrom, medlem i Bondelaget, kr 400.
  • Helpensjon enkeltrom, medlem i Bondelaget, kr 580.
  • Helpensjon dobbeltrom, ikke medlem i Bondelaget, kr 1300.
  • Helpensjon enkeltrom, ikke medlem i Bondelaget, kr 1480.
  • Kursdeltakelse uten overnatting (prisen gjelder bespisning), medlem i Bondelaget, kr 300.
  • Kursdeltakelse uten overnatting (prisen gjelder bespisning), ikke medlem i Bondelaget, kr 910.

Last ned program: Program på Bondelagets hjemmeside
Kurspåmelding online er meget enkelt: Klikk her for påmelding
Ikke medlem i Bondelaget? Les mer/meld deg inn her: Info og innmelding Bondelaget

Fra Vekstra skal både Eivind Imislund (Hedemarken Regnskap) og Bjørn Aasen (Vekstra Tynset) i ilden. Programmet starter kl 0930 fredag morgen. Fredag kveld kl 1900 er det felles middag på hotellet og sosialt samvær. På lørdag starter programmet kl 0830 og avsluttes ved lunsjtider, kl 1300.

Kurset er aktuelt for deg som planlegger å ta over gårdsbruk i nær fremtid, eller har  overtatt gårdsbruk i løpet av de siste årene. Deltakelse på dette kurset er også en god mulighet til å møte andre i samme situasjon som deg selv.